ITALIENSKE Kødboller i krydret tomatsauce (lunes
i gryde eller ovn)
mandler med honning. (KOM FLYDENDE HONNING OVER OG BAG DEM CA. 15-20 MIN)
Salte mandler (mandler lægges i soja i 20 min inden de bages i ovn)
Pærer, MELON OG ANDRE FRUGTER I SKIVER
ABRIKOSER, FIGNER OG ANDRE TØRREDE FRUGTER
GRØNTSAGSSTAVE
Tunmousse (tun vendt i skyr, græsk yoghurt eller lignende og
krydret med hvidløg, salt og citron
Oliven tapenade 1 GLAS sorte oliven blendes med
hvidløg og salt
SMÅ TÆRTER MED FORSKELLIGT FYLD
ASPARGES MED LUFTTØRRET SKINKE (BAGES I OVN)
Soltørrede tomater MED FYLD AF FLØDEOST
Persille pesto. BLEND 2
bdt. Persille, hvidløg samt pinjekerner, mandler ELLER LIGNENDE.
ALLE SLAGS OSTE. JEG BRUGER OFTE Port salut
LAGRET CHEDDAR GOUDA MED grøn pesto GOUDA MED Soltørrede tomater GOUDA MED chili GOUDA MED Havtang og lavendel
FORSKELLIGE CHUTNEYS: Løgchutney FigenCHUTNEY rabarberCHUTNEY mangochutney