GLUTENFRIE KAGER



CHOKOLADE ROULADE MED BANANER

DEJ:

3 ÆG

150 G SUKKER

50 G KARTOFFELMEL

2 STRØGNE TSK BAGEPULVER

2 SPSK KAKAO


FYLD:

1/4 PISKEFLØDE

FLOURMELIS

VANILLESUKKER

KAKAOPULVER (LET OPLØSELIG)

2 BANANER

EVT. SYLTETØJ


_____________


PISK ÆG MED SUKKER. SIGT MEL, BAGEPULVER OG KAKAO I. RØR FORSIGTIGT MED EN SPATEL.


KOM DEJEN I EN BRADEPANDE MED BAGEPAPIR. BAG 10 MIN VED 200 GRADER.

VEND UD PÅ ET STYKKE SUKKERDRYSSET PAPIR OG LAD KØLE I 5 MIN MED BRADEPANDEN OMVENDT PÅ.


PISK FLØDEN OG SMAG TIL MED LIDT SIGTET FLOURMELIS, VANILLESUKKER OG LETOPLØSLIGT KAKAOPULVER (NESQUICK EL.)

BRED FLØDE, BANANER UD PÅ KAGEBUNDEN OG RUL SAMMEN VED HJÆLP AF BAGEPAPIRET. DRYS MED FLOURMELIS.


TIPS:

ROULADEN KAN LAVES DAGEN FØR OG OPBEVARES PÅ KØL.








CHOKOLADE ROULADE MED HINDBÆR:

DEJ:

3 ÆG

150 G SUKKER

50 G KARTOFFELMEL

2 STRØGNE TSK BAGEPULVER

2 SPSK KAKAO


FYLD:

1 DL PISKEFLØDE

1 DL GRÆSK YOGHURT 10%

FRISKE/OPTØEDE HINDBÆR


_____________


PISK ÆG MED SUKKER. SIGT MEL, BAGEPULVER OG KAKAO I. RØR FORSIGTIGT MED EN SPATEL.


KOM DEJEN I EN BRADEPANDE MED BAGEPAPIR. BAG 10 VED 200 GRADER.

VEND UD PÅ ET STYKKE SUKKERDRYSSET PAPIR OG LAD KØLE I 5 MIN MED BRADEPANDEN OMVENDT PÅ.


KOM YOGHURT OG FLØDE I EN SKÅL. PISK TIL SKUM OG VEND HINDBÆR I.


BRED FYLDET UD PÅ KAGEBUNDEN OG RUL SAMMEN VED HJÆLP AF BAGEPAPIRET. DRYS MED FLOURMELIS.


TIPS:

ROULADEN KAN LAVES DAGEN FØR OG OPBEVARES PÅ KØL.








SUNDE TRØFLER




150 G DADLER UDEN STEN (CA 12-15 STK)

5 SPS GLUTENFRI HAVREGRYN

2 SPSK KAKAO

3 SPSK VAND

KOKOS TIL AT DYPPE I.


Blend havregryn for sig og blend dadler med vand.


De blenede havregryn og dadler blandes med kakao i en skål og tilsæt lidt vand (nogle gange er der brug for lidt mere vand). Lad blandingen stå køligt i 1-2 timer. Herefter trilles små kugler, der vendes i kokos, krymmel eller hvad, man synes. Børn elsker at lave dem og så er de tilmed sunde :-)