CHOKOLADE ROULADE MED BANANER
DEJ:
3 ÆG
150 G SUKKER
50 G KARTOFFELMEL
2 STRØGNE TSK BAGEPULVER
2 SPSK KAKAO
FYLD:
1/4 PISKEFLØDE
FLOURMELIS
VANILLESUKKER
KAKAOPULVER (LET OPLØSELIG)
2 BANANER
EVT. SYLTETØJ
_____________
PISK ÆG MED SUKKER. SIGT MEL, BAGEPULVER OG KAKAO I. RØR FORSIGTIGT MED EN SPATEL.
KOM DEJEN I EN BRADEPANDE MED BAGEPAPIR. BAG 10 MIN VED 200 GRADER.
VEND UD PÅ ET STYKKE SUKKERDRYSSET PAPIR OG LAD KØLE I 5 MIN MED BRADEPANDEN OMVENDT PÅ.
PISK FLØDEN OG SMAG TIL MED LIDT SIGTET FLOURMELIS, VANILLESUKKER OG LETOPLØSLIGT KAKAOPULVER (NESQUICK EL.)
BRED FLØDE, BANANER UD PÅ KAGEBUNDEN OG RUL SAMMEN VED HJÆLP AF BAGEPAPIRET. DRYS MED FLOURMELIS.
TIPS:
ROULADEN KAN LAVES DAGEN FØR OG OPBEVARES PÅ KØL.